Marianne de Jong

Mijn naam is Marianne de Jong  en ik woon in de gemeente Hof van Twente (Bentelo).

Ik fotografeer nu zo’n zes jaar. Alles wat ik nu weet heb ik mijzelf aangeleerd. Af en toe ergens een workshop gedaan. Mijn doel is het maken van de perfecte foto. ( die heb ik nog steeds niet, ben ook niet zo snel tevreden over mijn eigen kwaliteit)

Ik gebruik geen photo shop, af en toe iets vergroten of een filter erover maar verder blijf het een originele foto, wie weet in de toekomst. Ik ben begonnen met een canon 70D, nu heb ik een canon EOS R, wat wel een verbetering is geweest. Daarnaast gebruik ik nog een kleine voor onderweg, een Sony Cybershot.

Ik heb mij aangesloten bij de fotoclub, om mede fotografen te leren kennen.Hoop bij de club van elkaar te kunnen leren en tips en tricks te krijgen.

%d bloggers liken dit: